ouder & kind

Ouders

We zijn er voor ouders met hulpvragen tijdens het opvoeden:

  • Mijn kind is zo verdrietig sinds we uit elkaar zijn …
  • Mijn kind heeft moeite met het aangaan van contacten …
  • Mijn jongste dochter is vaak angstig …
  • Mijn zoon vindt huiswerk maken en plannen zo moeilijk …
  • Sinds het overlijden van opa is onze zoon bang voor de dood …
  • Mijn kind is vaak boos en dwars …
  • Mijn dochter heeft vaak conflicten op school …
  • Mijn kind heeft moeite met het uiten van gevoelens …
  • Mijn zoon heeft het gevoel dat hij er niet bij hoort in de klas …

 

Omdat we maatwerk leveren, bekijken we per kind en per hulpvraag wat er nodig is aan coaching. We coachen het kind individueel, desgewenst kunt u als ouder bij de sessies aanwezig zijn of aparte gesprekken met ons plannen. Doel is dat we kijken achter het zichtbare en soms lastige gedrag en met elkaar onderzoeken wat de behoefte van uw kind is. U als ouder blijft in de eigen sterke positie en wij lopen even een stukje mee.

Een kind is niet stil om onzichtbaar te zijn, doet niet lastig om lastig te zijn, doet niet boos om boos te zijn.

 

Het gedrag van het kind vertelt een verhaal …